Var takknemlig- din drittunge!

Sitter her på en følsom og trist søndag og ser på "Bloggerne" der hun enne filmer seg selv grinenes av at klokka slo 24.00- det er bursdagen hennes og hun er helt alene på sin 20 års dag.

Altså- først og fremst tenker jeg "slappa småen, du har flerer timer foran deg!" Etterpå så tenker jeg "Skulle ønske jeg hadde dine problemer- skulle ønske det var jeg som satt i bilen og grått klokka 00.00 på burdagen min og var alene.... Istedenfor å sitte her høygravid som 28 åring på pikerommet mitt og vite at barnefaren er i Colorado med sin nye dame som han fant fort etter jeg blei gravid!"

Greia er at senere i "Bloggerne" blei hun fantastisk overrasket med en bursdag fering av sine venner og da var sorge tårene over for denna gang....mens jeg sitter forsatt her og er gravid. 

Min historie er fortsatt ikke over- jeg prøver å tenke positivt! #happyend

Mens jeg ligger her i en god og varm seng og tar en slurk av en deilig og god te med smaken av jordbær- ser jeg ut vindue mot lufta der det små snør på en romantisk men samtidig frysen måte, kommer jeg plutselig på at jeg er heldig som har en tak over hode- selvom det er på pikerommet mitt- selvom jeg er gravid og uten en mann. Jeg har mat på bordet- jeg har armer og bein jeg kan bruke og en herlig familie som bryr seg. #love

Mange der ute har ingenting av det, men for det så overlever de på en eller annen måte uten å klage. 

Så hva er poenge her?! - Var takknemlig for den u er og det du har, din utakknemlig drittunge! #takknemlig

 

Del gjerne deres følelser og historie av å vare alene i svangerskapet 

 

Love 😘 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aleftina

Aleftina

28, Kongsberg

Instagram: aleftina89

Kategorier

Arkiv

hits